fredag den 19. august 2011

Ida 12 år

Pigesommer
Ann Brashares
Bog
Ama, Polly og Jo har været bedste veninder siden 3. klasse, men da de alle sammen vil noget forskelligt er de ved at falde fra hinanden. De får alle brug for gode venner, men de ved ikke om de stadig har hinanden. Det er en god bog, når man er godt i gang med den.

Pinligt! Ditte på efterskole
Henrik Nilaus
Bog
Ditte på 14 skal på efterskole. Hun glæder sig helt vildt til at komme lidt væk fra sin pinlige familie. Da hun starter på efterskolen bliver hun hurtigt forelsket i drengen Alexander, men det er der også en anden pige der gør. Julie. Det er ikke det eneste problem. Lige som hun troede hun var sluppet af med sin familie begynder de at blande sig i hendes efterskoleliv.
Rigtig sjov bog som jeg gerne vil anbefale.

Uglies
Scott Westerfeld
Bog
Tally lever i en verden hvor alle er mennesker der er under 16 er grimme og bor i den kedelige by Uglyville. Når man fylder 16 får man en operation der gør en smuk og man flytter til byen New Pretty Town. Tally glæder sig helt vildt til sin operation så hun kan flytte over til sin ven Peris som allerede er smuk. En dag møder Tally Shay der ikke har lyst til at blive smuk. Pludselig stikker Shay af til The Smoke og myndighederne giver Tally valget mellem at bringe Shay tilbage, eller selv aldrig at blive smuk.
Bogen var lidt svær at komme i gang med, men ellers rigtig spændende.

Den hvide giraf
Lauren St. John
Bog
Martines hus brænder ned og hendes forældre dør. Martine har ikke andre slægtninge end en mormor i Sydafrika, som hun ikke en gang vidste at hun havde. Hun flytter ned til mormoren som ejer et dyrereservat. Martine hører legenden om en hvid giraf, der skulle leve i det store reservat. En aften får hun et glimt af dyret fra sit vindue, og hun sniger sig ned til den. Der er mange krybskytter der vil have fat i giraffen, og hun må prøve at redde giraffen. Det er en helt vildt spændende bog, som jeg klart kan anbefale.

Molly Moons særlige sans for hypnose
Georgia Byng
Bog
Molly Moon bor på børnehjemmet Ondslev. En dag finder hun en bog om hypnose, og tager den med hjem og finder ud af at hun er rigtig god til at hypnotisere. Molly beslutter sig til at komme væk fra byen. Det gør hun ved hypnotisere alle til en talentkonkurrence. Hun vinder 3000 pund og tager af sted ud i verden sammen med hunden Vrissy.
Det er en meget sjov historie og den er også spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar