onsdag den 10. august 2011

Trine 12 år

Antikvariatet Det blå spejl
Martine Widmark
Bog
I havnekvarteret ligger antikvariatet Det blå spejl. Der hos den stilige, men hemmelighedsfulde, ældre mand Melkior, bor 13 årige David tilfældigvis for tiden. En morgen er Davids husvært sporløs forsvundet. En kodet meddelelse hjælper David og Larissa, hans nye ven(og måske kæreste), med at komme i gang med jagten på forbryderen. De trækkes længere og længere ind i de mystiske omstændigheder omkring Melkiors forsvinden, og snart stilles for store spørgsmål om liv og død. Bogen er først lidt kedelig men jo længere man kommer ind i bogen jo mere spændende er den.

Ravets Børn- dømt til døden
Lene Møller Jørgensen
Bog
Ask er dømt til døden for at have kastet onde øjne på Kong Arild, men det lykkes Ask at flygte ud i mosen sammen med Li. Arilds mænd frygter mosen, fordi den er fuld af ånder. Bogen er så spændende at når man først er gået i gang kan man næsten ikke stoppe igen.

Seje sild på dybt vand
Helle Vellev
Bog
Karoline har fødselsdag. Og det bliver den bedste skoledag, mener William. Først kage og så seje sild til svømning. Men en af de seje sild komme rud på for dybt vand. Den er spændende fordi på den måde den er lavet er det lige noget for mig, ikke kærlighed, men spændende.

Seje sild på lejrskole
Helle Vellev
Bog
Karoline skal på lejrskole og hun glæder sig. Markus skal også med. Han er sød. Karoline og Sisse gør sig lækre. Drengene synes de ligner et par seje sild. Den er lige noget for mig fordi emnet er om venskab.

Seje Sild på glatis
Helle Vellev
Bog
Se, der er tre seje sild på glatis, siger Victor til Markus og William. De tre drenge er med Karoline, Sisse og Louise på skøjtebanen. De leger: Du har osten. De har det sjovt lige indtil der sker noget spændende. Den handler om venskab og hvordan man hjælper hinanden. Kan anbefales at læses.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar