torsdag den 11. august 2011

Julie 8 år

Ridderlig Kærlighed
Peter Gotthardt
Bog
Bogen er nummer 2 i serien ”Det fortryllede slot”. Den handler om 3 piger der hedder Anna, Siri og Karoline. De går ind i et gammelt hus som alle kalder slottet. Når de åbner en dør fører den til en anden verden. De kommer til et kongeslot, hvor en ridder og en jomfru har svært ved at fortælle at de kan lide hinanden. Pigerne hjælper, og tager hjem igen. Super god bog.

Pirater og papegøjer
Mary Osborne
Bog
Det regnede og Jacob og Anne skulle ud i træhuset. Anne sagde, at de skulle gå ud i træhuset. Hun havde en fornemmelse af den mystiske person var der. Da de var i træhuset fandt de en bog og ønskede. I denne bog kommer man til andre verdener og oplever hvordan de er. En fantastisk bog.

Koraler og kæmpeblæksprutter
Mary Osborne
Bog
Denne bog er nummer 9 i serien ”Det magiske hus i træet”. Bogens hovedpersoner Anne og Jacob kommer til et koralrev. De bliver fanget af en kæmpe blæksprutte. De slipper fra blæksprutten men er ved at blive ædt af en haj. I sidste øjeblik bliver de reddet af to delfiner. Spændende bog.

Giftige planer
Peter Gotthardt
Bog
Hovedpersoner: Siri og Anna og Caroline. De gik ind i slottet fandt en dør og gik ind ad døren. De gemmer sig for to mænd der står og laver onde planer. De vil forgifte kaliffen som er en vigtig mand. Pigerne redder kaliffen. En bog med tempo.

Pjok og Petrine 6 – Ridestævnet
Kirsten Sonne Harild og Inger Tobiasen
Bog
Pjok og Petrine øver sig fordi de skal til et ridestævne. De skal være på samme hold som resten af ponyklubben. Pjok halter på sit ben. De ringer til dyrlægen som kommer og hjælper Pjok. I konkurrencen halter Pjok igen, men Ponyklubbens hold vinder alligevel. Superhestebog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar