torsdag den 18. august 2011

Simon 9 år

Dødens tur
Mikkel Messer & Christina M. Nielsen
Bog
Meget spændende, meget uhyggelig, man bliver helt nervøs for, hvad der skete med Emma og Emil! Ulf deres spejderleder spiser en meget giftig svamp og bliver helt vanvittig og jagter alle spejderne med en økse. De hjælper hinanden og slår ham med en stor gren og binder ham, så han ikke stikker af.
Heldigvis lærer de at det er godt at stå sammen. Og Ulf bliver normal igen, det er godt.
En bog jeg synes andre børn skal læse også selvom den er lidt vild og uhyggelig.


Kloge Åge i fars mave
Kasper Syhler
Bog
Rigtig sjov, det var sjovt at være en tur i fars mave, der var masser af slik, noget af det var en kat.

Og så skal man altid sige sandheden, det glemte far! Og det er godt for maven med masser af ymer. Faren spiser alt Åges slik fra katten af tønden og Åge tryller sig lille og flyver ned og i fars mave og ser efter. Far lover at købe nyt slik og ikke lyve mere.
Sjov bog for børn at læse. Jeg kan faktisk godt lide alle Kloge Åge bøgerne selvom de er lidt underlige.

Tim vinder VM
Keld Petersen
Bog
Super god fodbold bog, lige noget for fodboldsdrenge som mig. Tim drømmer han spiller for Real og det er ham der skal afgøre VM finalen i straffesparkskonkurrencen og han scorer, yeah. Der er en der tager pokalen da han står med den, men det er bare mor der vækker ham for han drømt det hele Godt han selv skal spille kamp i sin egen klub om aftenen.
Den skal man læse hvis man godt kan lide fodbold. Man behøver ikke spille selv for man kan godt læse om det alligevel. Rigtig god bog. Den skal man læse.

Emilies finte
Bent B. Nielsen
Bog
Rigtig god historie, de spillede fodbold, men glemte lillesøster som Emilie var barnepige til. Blev lidt nervøs, men de fandt hende ved søen, hvor hun bare stod og smed en blomst i vandet.
Mor blev vred, du tænker kun på fodbold, sagde hun! Heldigvis leger Emma og Emilie rigtig godt med dukker sammen, til sidst.
En god bog hvor man ikke bliver bange eller forskrækket, den kan pigerne sagtens læse.

Hjælp det spøger
Jørgen Hartung Nielsen
Bog
Meget spændende e bog om drengen Lucas, der skal være helt alene hjemme. Han ser en gyser, en uhyggelig film og falder i søvn. Han bliver meget bange af mange lyde, men heldigvis er det bare mor og far der har glemt nøglen.
Puha..Lucas er meget glad for at se dem. Man kan lære at man ikke skal se uhyggelige film, eller kun hvis der er andre, måske voksne hjemme. En god bog som alle kan læse og lære om at være alene hjemme. En rigtig god bog som alle kan læse, det synes man skal.

Min mor udfordrede mig til at læse 110 sider på 5 dage så jeg kunne komme i biffen og se Cars med min søster og bror. Jeg vandt udfordringen. Rigtig god film.J
ps. rigtig gode bøger også.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar