fredag den 19. august 2011

Thilde 12 år

Dødsspillet
Suzanne Collins
Bog
Bogen er rigtig god. Den er spændende og godt skrevet. Den handler om Kattua Everdeen, der lever i distrikt 12. Hun overtager sin lillesøster Prims plads i dødsspillet og bliver senere sammen med Peeta fra same distrikt.

Stjernepiger – Tvilling i tvivl
Cathy Hopkins
Jeg syntes at bogen er fin nok, den er underholdende, men ikke den bedste bog jeg har læst. Bogen handler om Gemma, som ikke har nogen venner på sin nye kostskole. Hun deler værelse med skolens mus Ruth, der egentligt er mere interesseret i at læse end at få nye venner. Gemma er født i tvillingens tegn. Så venner betyder alt for hende. Men Gemma er denne måneds stjernepige så hjælpen er på vej.

Stjernepiger –Opskrft på oprør
Cathy Hopkins
Bog
Jeg syntes egentligt bogen er meget god og sjov. Den handler om Danu, der mener, at hendes liv er noget lort. Hendes far er arkæolog og får en stor chance. Danu flytter ned til sin faster Esme, som er en iskold karrierekvinde. Og da Danu er skytte længtes hun efter plads og selskab. Hun får ingen af delene og prøver at gøre oprør. Danu er månedens stjernepige.

Stjernepiger – Primadonna Prinsesse
Cathy Hopkins
Bog
Den starter lidt kedeligt, men bliver bedre og bedre. Leonoras forældre er stinkende rige, så Leonora får alt hvad hun peger på. Leonora er løve, så hun elsker opmærksomhed. Men Leonoras forældre er trætte af hendes opførsel, så de sender hende på genopdragelseslejr. Her finder Leonora ud af, at hun er stjernepige i en måned.

Min søster vampyr – Altid sammen
Sianna Mercer
Bog
Jeg synes egentligt bogen er meget god. Vampyren Ivy og menneskepigen Olivia har fundet ud af at de er enæggede tvillinger. Men nu vil deres far flytte til Europa og han vil kun tage Ivy med sig. Det vil tvillingerne forhindre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar