mandag den 9. august 2010

Rebecca 10 år

Sagen om de japanske dræbergardiner. (Spøgelseslinjen 1) af Dennis Jürgensen
Det hele handler om et uhyggeligt slot, Krageholm slot. Absalon, Tanja og Kasper vinder alle 3 i en konkurrence på Internettet, lavet af Moviemakers. Præmien er et ophold på Krageholm slot, hvor de skal løse en gåde. Moviemakers assistent har fået besked på at meddele til Absalon, Tanja og Kasper at det hele er forsinket, og at de ikke skal møde op på Krageholm slot, den dag de skulle være der. Men assistenten Simon meddeler det ikke. De dukker op på slottet, og bliver ikke modtaget, kun af en underlig butler. De løser alle Moviemakers gåder på en nat samt finder en skat der har været væk i over 1000 år. Butleren er faktisk assistenten Simon eller er han ? Da Moviemakers til sidst dukker op skal Absalon, Tanja og Kasper fortælle hele historien på live tv. Bogen slutter med en misforståelse. Jeg synes bestemt at den skulle have 11 stjerner, hvis man måtte give 10.

Min nu eller aldrig dagbog af Kelly Ann af Liz Rettig
Kelly Ann er en teenager, som både har familie og kæreste problemer. Hun skifter rede hele tiden. Hendes kæreste Chris og hende har et godt forhold, men ikke længere. Kelly Ann får problemer med familien og lyver meget for hendes far. Da hun vil med hendes veninde på ferie, bliver hun nødt til at lyve meget over for hendes far, om at hun skal overnatte hjemme hos vennerne. Hun tager af sted og møder en sød fyr i 20`erne, Kelly Ann er kun 15. Da han kommer og besøger hende derhjemme afslører han hemmeligheden om ferien så Kelly Ann får problemer. Det ender med at Kelly Ann og Chris finder sammen igen, og det går fint fermover. Den skal have 8 stjerner ud af 10.


Sagen om det blodige vampyrtrick (Spøgelseslinjen 2) af Dennis Jürgensen
Absalon har lagt en ny hjemmeside ud på nettet hvor på han også ligger et telefonnummer ud så folk kan få opklaret mysterier som foregår henne ved dem. Hans første opkald er fra en gammel dame, der påstår at hun bliver bidt af en vampyr hver nat. Absalon inviterer Kasper med hen til damen for at opklare mysteriet. Da de efterfølgende har brug for mere hjælp ringer de til Tanja der tafer sin SMS- veninde Patricia med. De finder en forsvundet pengesum på flere millioner kr. Da de finder ud af at det var et falsk opkald og de har snakket med en død fyr slutter bogen. Jeg synes personligt den er super god, men det er som at efter at man har læst den synes man bare etèren er dårlig. Men så koncentrerer man sig jo nok også ekstra godt om bogen. Jeg ville give den 9 stjerner ud af 10…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar