tirsdag den 19. juli 2011

Freja 9 år

Trællepigen
Lars Holmgaard Jørgensen
Bog
Den handlede om nogen drenge skulle flytte Bo-hytte. Der boede forskellige familier i Bo-hytterne. Der var nogen der havde dræbt en af drengenes familie og taget en af hans søstre med sig. Så nu prøver en af drengene at finde sin søster. Jeg synes den var god.

Ane stikker af
Per Gammelgaard
Bog
Bo gider ikke tale til Ane. Ane tager en sodavand nede fra kælderen. Hun kommer til at slå den i stykker og hendes mor opdager det og Lis bliver sur på Ane. Nu vil Ane væk. Den var god.

Faster Heks
Thorstein Thomsen
Bog
Engang skulle Emmas og min mor og far ud og se teater. Mig og Emma skulle passes af FFaster Heks. Og så skulle vi ha kage og så kom der to tyve. De stjal noget af kagen og så blev de syge. Jeg synes den var uhykkelig

Kassen fra Kilroy
Bent Rasmussen
Bog
En dreng skal ud med glas til sin morfar. Han går ud på stranden først. Han kan se en kasse. Han vil prøve at fange kassen. Han tager en båd, men uheldigvis kommer der tåge. Den var lidt kedelig og sjov.

Artige Poul
Per Gammelgaard
Bog
Den var lidt dårlig fordi Christian og den anden drillede ham og den anden drillede ham. Og så blev han rasende. Så nu var artige Poul blevet til onde Poul. Den var midt imellem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar