onsdag den 17. august 2011

Caroline 13 år

Happy – verdens bedste hest
Lin Hallberg.
Bog
Marias nor er syg. Marias veninder vil ikke være sammen med hende mere. Hendes forældre beslutter sig for at give hende en hest. Hun vælger en broget hest, som hun døber Happy. Det sner – hun aftaler med en fra samme stald, at de skal ned i slikbutikken. De ridder igennem skolegården. Der laver nogle fra Marias klasse sneboldtkamp. De kaster en efter Maria, men i stedet rammes Happy. Happy smider Maria af. Hun bløder. Karin, som er Marias veninde finder pedellen, som ringer efter en ambulance. Hun ligger på skadestuen i flere dage. Imens sælger Marias forældre Happy. Maria bliver meget ked af det. Maria og Karin tager på en lang hård rejse. Mon de finder Happy og får ham med hjem igen?


Heartland – en svær tid

Lauren Brooke
Bog
Amy bor på Heartland sammen med sin mor og morfar. Heartland er et sted, hvor de helbreder heste, som er bange eller ikke vil gå op i hestetrailere. En dag rider Amy en tur sammen med en veninde. De rider ned ad en markvej – der finder de en hest. Den er bange. De rider hjem og overtaler Marion, som er Amys mor, til at køre hen og hente den. Det lyner og tordner. På vej
Hjem vælter et træ ned foran dem. Marion dør, Amy bliver lagt i coma – omens begraver de Marion. Lou, Amys storesøster, er kommet hjem for at hjælpe med at redde Heartland. Lou siger, at de er nød til at lave en masse ting om for at kunne betale alle regningerne, Det synes Amy ikke om, så de bliver uvenner hele tiden. Samtidig er en gammel kone død, og hendes hest ”Sugarfoot” har stået 1 uge i en lade uden mad. Amy må redde den. Den vil ikke spise. Den er lige ved at dø, men en nat sidder Lou derude hele natten. Hun begynder at synge. Det minder ”Sugarfoot” om dens tidligere ejer, og så begynder den at spise.


Heartland – efter uvejret
Lauren Brooke.
Bog
Hesten, som Amy og hendes mor reddede, da Marion (Amys mor) døde, blev opstaldet i en læge-stald og kaldt Spartan. Den bliver kørt til Heartland og skal opstaldes hér. Den er så bange for Amy. Hvordan skal hun nogensinde kunne redde ham? En dag, lou og bedstefar tager i biffen, går Amy ud i træningsringen med Spartan. Det regner og tordner, men Amy bliver ved. Hun får med nød og næppe knyttet bånd til Spartan. En dag rider hun på ham, og ser, at han springer godt. De finder ejeren af den stjålne hest. Han bliver rasende over, at han er blevet kastreret. Han tager ikke Spartan med hjem. Hun tager til en opvisning med –spartan. Der møder Amy og Spartan hans tidligere ejer, hun bliver glad for at se ham. De aftaler, at hun får Spartan med hjem. Spartans tidligere ejer har virkelig savnet ham. Han bliver glad for at se Spartan igen. Lou har arrangeret et bal. Det er en stor succes.


Hannah Montana – the movie

Peter Chelsom
Film
Hannah Montana er en verdensberømt sanger. Hun tror, at hun skal synge i New York, men lander midt ude på landet. Hun skal til hendes mormors fødselsdag. Hun hjælper hendes mormor med at redde byen, som hendes mormor bor i. Men til en koncert viser hun, at hun i virkeligheden bare er miley.

Max Pinlig

Lotte Svendsen
Film
Max er en total kikset dreng. Hans mor er mega-pinlig. Hun siger hele tiden de pinligste ting. Max er forelsket i en pige, som faktisk er deres nabo. Pigens far er kendt. Pigen er den populæreste i klassen
Ingen kommentarer:

Send en kommentar