fredag den 19. august 2011

Emil 10 år

Pirater og papegøjer
Mary Pope Osborne
Bog
To søskende finder et magisk træhus. De rejser tilbage til pirat tiden. De bliver fanget af en pirat. Han tvinger dem til at finde en skat. Bogen er rigtig god og spændende. 5 stjerner.

Ben 10 – Turistfælden
Jacob Weinreich
Bog
Ben 10 skal forvandle sig til Faklen for at bekæmpe de små elmonstre. De små elmonstre udvikler sig til en stor robot der vil ødelægge en dæmning, til sidst ender robotten i en el-pære. Bogen er okay hvis man kan lide kamp. 3 stjerner.

Søren skoleost og mega robotten
Dav Pilkey
Bog
Søren bliver drillet i skolen. En professor bygger en megarobot. Søren og robotten bliver rigtig gode venner og den hjælper Søren i skolen. De kæmper også sammen mod et monster. De vinder selvfølgelig. Bogen er rigtig god og sjov. 5 stjerner.

Ninjaer i natten
Mary Pope Osborne
Bog
Træhuset fører to søskende tilbage til ninja-tiden. Ninjaerne hjælper børnene med at finde en skriftrulle de skal finde til mester bibliotekaren. Der er også kamp mod samurai-krigere. Det er en god og spændende bog. 5 stjerner.

Ben 10 – og så var der 10
Jacob Weinreich
Bog
På sin sommerferie finder Ben et ur som kan forvandle ham til ti forskellige rumvæsner. En robot vil stjæle uret men Ben vinder over robotten ved at forvandle sig til et rumvæsen. Bogen er god men ikke supergod. 3 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar