fredag den 19. august 2011

Cathrine 11 år

Vildheks
Lene Kaaberbøl
Bog
Vildheks handler om Clara Ask, en pige som har evner som kun hekse kan eje og øre som en mus, det fandt 12 årige Clara først ud af da hun kom i lære hos sin moster Isa som også var heks. Det hele startede da Clara skulle i skole men det nåede hun vist aldrig og det var den sorte kat der spolerede det!!! Læs videre og få forklaringen.

Forhekset
R.L. Stine
Bog
Forhekset handler om Jennifer en pige som tænker meget over ting og grunder en hel del. Jennifer har også en kæreste han hedder Wiliam og han er total modsætning til Jennifer for eksempel tænker næsten aldrig over ting og han grunder aldrig, men det gør Jennifer heldigvis! For efter hun finder ud af at han interesser sig for hypnose begynder hendes venner for alvor at blive mærkelige og det viser sig, at William har en finger med i spillet!!

Mørkeleg
Dennis Jürgensen
Bog
Mørkeleg handler om Tine. En pige som altid er glad. En dag bliver hun inviteret med til at spille spillet Backstarbed sammen med Tines venner, Tim, Jonas og Alexandra. Desværre ved Tine og hendes venner ikke – eller skulle jeg sige nogen af hendes venner – ikke at der er sindssyg morder med i legen, og at man kan blive sindssyg af at spille det. Men det finder Tine ud af da hun finder Jonas hængt op i brusekabinen og Alexandra med et sværd igennem maven, går det op for hende at der stadig er en tilbage i huset. GISP!!!

De fortabte sjæles ø
Nicolaj Arcel
Film
De fortabtes sjæles ø er en film der handler om Lulu og hendes lillebror Sylvester, som flytter til en lille by ved navn Broby. Men det er ikke en helt almindelig by. Folk i byen snakker nemlig meget om en ø ved navn Munkeøen, og da Lulu hører, at der også er ånder på øen, får hun ved et uheld tilkaldt en 100 år gammel ånd ved navn Herman Hartman. Han besætter Lulus Lillebror Sylvester og sammen med sin nye ven Oliver tager de ud for at bekæmpe Nekromanseren og Logebogens magi. Om det ender godt eller dårligt. Find selv ud af det ved at se filmen!!!

Max Pinlig
Lotte Svendsen
Film
Max pinlig handler om Max på 12 år, som ikke har det særligt nemt, for når man gerne vil være sej og blandt de bedste og samtidigt forelsket i en pige ved navn Ophelia som kun tænker på sin moster som spiller jazz og sine gode veninder, er det ikke så nemt. Og så er der også andre ting der tæller. Hans mor er pinlig. De skal have en fange boende. Max skal have bøjle på tænderne. Ikke nok med det. Fangen Carlo og Ophelia har en trist baggrund og bedre bliver det ikke da Max tager Carlo med til Lucia optog på skolen. Da bliver det helt ud i hampen. Se om det ender godt i filmen Max pinlig!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar