fredag den 19. august 2011

Ulrich 12 år

Harry Potter og dødsregalierne del 1
David Yates
Film
Som mange ved handler det om en dreng der hedder Harry Potter som skal flyttes fra sin tante og onkels hus til et af fønixordens huse på turen falder de i baghold og når kun lige i sikkerhed. I huset skal de holde Harrys 17 års fødselsdag, og Bill og Fleurs bryllup. Til brylluppet kommer der en patronus og siger at ministeriet er faldet, alle går i panik og en masse dødsgardister kommer Harry, Hermione og Ron spektal- transsenderer sig væk og deres flugt fra Voldemort og deres jagt på Horcruxerne begynder.
Filmen er vældig god, det er ok at de deler filmen i to det gør det mere spændende at skulle se del 2. Filmen er ikke det samme som at læse bogen, ting sker på forskellige tidspunkter og nogle ting sker slet ikke.


Harry Potter og dødsregalierne del 2
David Yates
Film
Som de fleset ved handler det om en der hedder Harry Potter som er magiker. Han har fået til opgave at tilintetgøre Horocruxen og dræbe Lord Voldemort. Men først skal de finde dem og da der mangler en, ve Voldemort at der også må mangle flere og han vil forstærke sikkerheden, men det er jo et problem for Harry de to sidste Horcruxer befinder sig på Hogwarts.
Filmen er stadig i biografen og er rigtig god der er over 1.mio der har været inde og se den. Det er den sidste film af Harry Potter, så der er rigtig mange der er kede af det er slut, men man har vel altid lov til at håbe på en nummer 8.

En tøsedrengs dagbog
Jeff Kinney
Bog
Bogen handler om en dreng ved navn Greg Hefley som er blevet overtalt til at skrive sine tanker ned, men Greg syntes bare ikke det er en god ide, men han gik med til det alligevel, men der skulle ikke!!!! stå dagbog på den, men hans mor købte alligevel en hvor der stod dagbog på. Han er ikke tilfreds men her begynder alligevel at skrive i den.
Bogen er en god letlæsningsbog med god humor og det gør noh at der vil være lidt flere der læser den. Bogen er ikke en bog hvor man får alt at vide hvad der sker i hans dage. Man får det sjoveste og vigtigste og det mest mærkelige ting at vide om hvad han og hans ven Rowley render og laver.

Mælkebøtte
N.D. Wilson
Bog
Ligesom i 1`eren handler det om en dreng der hedder Henry som har boet hos sin tante og onkel sommeren over i den sommer har han fundet en masse låger og fundet ud af at hans rigtige familie bor bag dem. Pludselig modtager han et brev om at hans forældre var blevet skilt og at der ville komme en advokat for at hente ham, men han vil ikke tilbage han vil finde sin familie, men pludselig dukker en troldmand op. Han bliver blind, en af hans kusiner går gennem en låge og forsvinder og hans tante og onkel, to kusiner og en politimand havner et mystisk sted.
Bogen er vildt god. Den er nok for de lidt større børn, men det er ok man får masser af detaljer uden den bliver for lang.

100 låger
N.D. Wilson
Bog
Bogen handler om en dreng der hedder Henry som skal bo hos sin tante og onkel sommeren over fordi hans forældre er blevet kidnappet på en cykelferie. Da han skal sove hører han en banken på hans væg, først tror han at det er en ugle eller noget, men han bliver klogere.
Bogen er for de lidt ældre med nogle få mindre kan godt læse den. Nogle steder kunne det godt være formuleret bedre, der kommer nogle gange ting der er noget ubruglige.Ingen kommentarer:

Send en kommentar