fredag den 19. august 2011

Emma 10 år

Karlas kabale
Renée Toft Simonsen
Bog
Karlas kabale handler om en pige der hedder Karla som skal på besøg hos en dame og lære at lægge en kabale og hvis den ikke går op så kan man give den noget førstehjælp. Og den ahndler også om Karla stikker hjemmefra. Den er god og sjov.

Karla og Katrine
Renée Toft Simonsen
Bog
Karla og Katrine handler om at Karla og Katrine er bedste veninder. De bliver lidt uvenner og så spørger Karla Katrine om de skal blive gode venner igen. Og hvis de skal det så skulle de også blande blod og om hun også ville med på sommerlejr. Men Katrine vil gerne være gode venner, men hun tør ikke blande blod, men hvis hun vil med på sommerlejr så får hun en gave af Karla. Karla og Katrine bliver reddet af Jonas så bliver han kaldt for ridder Jonas og Karla får sit første kys af Jonas. Den er meget god og sjov.

Da Johan kom til Amerika
Robert Fisker
Bog
Jeg havde svært med at komme i gang. Da Johan kom til Amerika handler om en der hedder Johan som gerne vil til Amerika. Når de lander i Amerika skulle de rigtigt til hendes onkel Hans, men så har han skrevet et brev om at hans kone er blevet syg, så han kommer først og henter dem om et par dage, så har de nogle venner de kan sove hos, som hedder Lars Holm.

Grease
Randal Kleiser
Film
Det er en musical som er lidt en kærligheds-film. Den handler om en dreng og en pige der er også sange i og det er en super sjov film, men den er på engelsk med danske undertekster, så den er sjov, hvis du kan læse.

Pas på pelsdyrene
Brendan Fraser
Film
Den handler om en mand som elsker naturen. Han vil nyde skoven og så bliver dyrene bange og vil have hævn. Så begynder de at blive fjender, ja og dyrene de får hævn!!! Men det ender godt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar