fredag den 19. august 2011

Jonas 12 år

Isbilen
Daniel Zimakoff
Bog
Benjamin , Christian og Adam låner 200m kroner fra madpengene og køber en kasse is, men Adam køber en stor kasse for 200 i stedet for de 100 kroner. De spiser kun 10 i stedet for 30, så kan de sælge resten og til sidst får de en ny ven der hedder Parly.

To fluer med et smæk
Daniel Zimakoff
Bog
Benjamin, Christian og Adam bliver inviteret til fødselsdag hos Parlys onkelhus. Men da de leget lidt kommer en gammel dame hjem og Parly smutter straks ud og de andre blev stående ….at en dreng fra deres skole som havde taget det. Hun besvimede og hendes …ud af fordøren forbi Parly, der havde glemt at lukke den. De skyndte sig at få tøj på og så vågende hun og sagde at vi skulle finde hendes hund og så gik jagten i gang!!!!

Robinson Crusoe
Daniel Defoes
Bog
En dreng fra en fin familie. Han vil rigtig gerne ud på de 7 have og opleve vendet men hans far vil ahve at han skal være skrive, men hans vens far har et fragtskib. Også bliver de fanget af pirater, han flygter fra dem efter at have været der et stykke tid på en øde ø og til sidst lykkes det ham at flygte.

De 3 detektiver- Mobiltelefonens forbandelse
André Minninger
Bog
Den handler om nogle børn der bliver taget til fange af en heks som er en mand. Først bliver en lille dreng taget til fange. Og så bliver han fundet af to forbigående. Han sad i et jernbur og så bliver 2 mere efterlyst og alle dem der blev fanget havde en magisk mobiltelefon. Til sidst arresteres de af en mand. 5 stjerner.

Poppers Pingviner
Mark waters
Film
Den handler om at en mand får en kasse med pingviner af sin far, som lige er død. De var tæt knyttede sammen. Pingvinerne skaber en masse problemer. Men til sidst bliver de til en stor familie. Manden giver dem navne et stykke tid efter får 3 af dem æg, men det ene dør og han sender dem til zoo, men han henter dem igen og tager dem til nordpolen, hvor de finder familien og en af dem lægger et æg. Så siger manden nu bliver vi nødt at kommehjem igen. En rigtig god familiefilm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar