fredag den 12. august 2011

Hans 12 år

Legouniverse
Online pc-spil
Legouniverse er et online- spil hvor du kan spille med hele verden. Spillet går ud på at bygge og smadre ting. Det minder meget om Warcraft, der kan man også bygge din egen verden. Jeg kan lide Legouniverse fordi man kan bygge sin egen verden.

Dragens øje
Donald A. Steer
Bog
Dette er historien om Dr. Ernst Drakes jagt på dragens øje. Dr. Drake har sin egen draonologi skole, hvor han underviser i dragonologi. To af eleverne hedder Daniel Cook og hans søster Beatrice. Bogen er skrevet i jeg-form, og er fantastisk flot illustreret.

Batman Begins
Christopher Nolan
Film
Batman Begins er en film om hvordan Bruce Waynes forvandling til Batman sker. I starten er Bruce bange for flagermus, men da han kommer i træning som skyggekriger, forsvinder hans frugt for flagermus. Han forvandler sig til Batman, og rydder op i Gotham City.

Jack Sparrow – Mod nye horisonter
Rod Kidd
Bog
Dette er historien om Jacks ungdom, hvor han sejlede med Arabella, Fritzswilliam, Jean og Tumen og katten Constance. I dette sidste bind om Jacks ungdom, kæmper Jack mod Kaptajn Torents, og sammen med Arabellas mor Laura Smith og hendes første styrmand Reece nedkæmper de Torent.

Harry Potter og De vises Sten
J.K. Rowling
Bog
Dette er historien om Harrys første år på Hogwarts for troldmænd. Her møder han Ron Weasly. De bliver gode venner, og sammen ta`r de til Hogwarts. Harry bliver også gode venner med en der hedder: Hermione Granger, og hun er den bedste i klassen. Han møder også sin ærkefjende: Lord Voldemort, der dræbte hans forældre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar