fredag den 12. august 2011

Signa 9 år

Smart Ass
Pc-spil
Det er quiz med ledetråde, svar før de andre. Familie og partyspil. Super sjovt quiz for 2-12 spillere, det gælder om at være hurtigst, gæt før de andre. Fra 10 år og op efter. Det er supersjovt, hvor man samtidig kan lære noget.

Karla og Jonas
Renee Toft Simonsen
Bog
Det er en rigtig god film og den handler om Jonas der bor på børnehjem. Karla og Jonas prøver at finde Jonas` mor. Karla og Jonas kender hinanden fra sommerlejren som man kunne læse om i Karla og Katrine. Der er flere bøger i samme serie, som handler om Karla. Filmene har også været vist i biografen.

Bertram 2
Bjarne Reuter
Bog
Det er en rigtig stor bog på 412 sider. Den er delt i 3 historier: Tre engle og fem løver, Abdulahs juveler og Den skæggede dame. Det er en rigtig sjov bog, hvor man kommer til at grine lidt, når man læser den. Den handler om 3 brødre, 1 søster og deres mor og far.

Dumme sms`er til Sofie
Jørn Jensen
Bog
Det er en god bog, som handler om en dreng der sender en hel masse sms`er til Sofie. Benny som drengen hedder har drillet Sofie lige siden de har gået i 1.kl. , nu skriver han søde sms`er til Sofie og hun kan ikke forstå det, hun bliver lidt lun på ham, men så en dag skriver han dumme sms`er til Sofie, hvad der sker mere må du selv finde ud af….

Fest og Ballade
Jørn Jensen
Bog
Det er en rigtig god bog. Den handler om at Sofie skal hen hos hendes bedste veninde, Ida og hendes storesøster Pia, de skal være alene hjemme og lave tøse-hyggeaften, men så sker der noget som ikke skulle være sket…
(Det er samme serie som den anden jeg lige har skrevet om, der er en masse gode bøger i den serie)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar