mandag den 8. august 2011

Lærke 9 år

De tyve diamanter
Thorstein Thomsen
Bog
En oldefar fortæller en lang historie fra dengang han selv var ti år gammel. Oldefarens familie var fattig og det gav mange problemer. Men hans kloge lille søster og en dame fra København lavede det hele om med et mystisk brev om tyve diamanter!!! En superspændende bog!

Varulven
Irma Laundsen
Bog
Mark og hans store søster skulle være alene hjemme, men det var mørkt og fuld måne og Mark havde læst i en bog at ved helt rund måne i skoven kommer der varulve og der boede de!! Mark lå i sin seng noget hylede, der kom lysglimt og pludselig bankede det på døren!! En superuhyggelig bog som ender godt!

Faster heks og de onde øjne
Thorstein Thomsen
Bog
Holger og hans kusine Mie skal på weekend hos Faster Heks. De skal på heksemesse. Faster er ikke en rigtig heks, hun er bare meget grim og lugter af stærk lort ud af munden. Men disse to ting kan hun bruge til heksemessen, så selv en rigtig heks bliver misundelig!!!!!Uhyggelig, men også en spændende bog!

Toms nye ven
Bent Faurby
Bog
Tom går i skole og hans gode ven Uffe er syg. Tina går i klassen som den nye elev og hun fortæller Tom at hun blev mobbet på den gamle skole. Tom kan godt lide Tina så da de andre drenge i klassen vil atge hendes taske fra hende, må Tom hen til sin syge klassekammerat og få hjælp til at løse det. Deres plan lykkedes og det er godt for det er meget dumt at mobbe nogen!! En god historie med gode ideer om hvordan man kan hjælpe!!!

De ti diamanter
Thorstein Thomsen
Bog
En oldefar fortæller en historie fra dengang han var barn, om en høne der ikke spiste 10 diamanter men som blev solgt på auktion for 10.000 kroner. Er super spændende bog.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar