mandag den 8. august 2011

Mads 12 år

Dreamteam- rigtige venner
Glenn Ringtved
Bog
Bogen handler om en dansk dreng der bor i Spanien med sin familie på grund af farens arbejde. Da det bliver sommerferie skal han hjem til Danmark på ferie. Han tager to spanske drenge med hjem, og han glæder sig til at møde hans danske venner, men det går helt galt!!! Super sjov bog.

Beskidte Bertil - Orme
Alan MacDonald
Bog
Bertil er en fræk dreng, der hvor han er sker der altid noget uventet. Det er ikke sikkert det går godt, men der sker noget!! Så er du til skæg og ballade så find en bog om ”Beskidte Bertil”, sat dig godt tilrette og læs – det bliver sjovt.

Beskidte Bertil - lopper!!
Alan MacDonald
Bog
Bertil er der altid gang i, han finder på nogle sjove ting, som når hans hund skal til dyrlægen bruger han pølser og rulleskøjter eller når de har vikar i klassen låser han dem inde i depotet og leger så selv lærer, så er du til en sjov bog, så er Bertil du skal læse.

Heltemod og kragelort
Josefine Ottesen
Bog
Bogen handler om sjove hullerikker der bor i et træ der hedder Syv stamme træet deres værste fjende er kragerne! En dag kommer kragerne og tager en af hullerikkerne og så sker der spændende ting.

Emil fra Lønneberg
Astrid Lindgren
Bog
Hvem kender ikke Astrid Lindgrens Emil fra Lønneberg. En historie man kan læse igen og igen om alle Emils skarns-streger, og hvad han ellers kan finde på. En god bog!!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar