mandag den 8. august 2011

Malthe 12 år

Tunnelmanden
Dennis Jürgensen
Bog
Man skal være god til at læse hvis man vil forstå bogen. Den er sindssyg spændende på hver side, du får nogle fantastiske og uhyggelige billeder i hovedet når du læser den. Du får også en forståelse for hvor svært det kan være for nogle børn og selvom de er anderledes må man godt være god mod dem!! KAN ANBEFALES

Rollercoaster Tycoon 3
Pc- spil
Det er et helt vildt spil! Du får en grund og så kan du bygge dine drømmerutchebaner! Du kan lave din drømmepark. Det er også realistisk for du kan få bøder og præmier! Kan anbefales hvis du har fantasi og elsker rutchebaner!

Mørkeleg
Dennis Jürgensen
Bog
Hvis du elsker gyser og spænding er vdet en bog for dig! Der er paranoia hele tiden! Og du kan ikke slippe bogen fra dig. Når du er i gang skal den læses færdig. KAN ANBEFALES!

Call of duty – Modern warfare 2, Infinity war
Pc-spil
Dette er et spil fuld af strategi. Du kan både spille historie og online. Et megafedt skydespil. Hvor du kan spille online med dine venner! Du kan også spille multiplayer! Et megafedt spil som kan anbefales for alle MW2 elskere.

Den grå heks
Hjørdis Varmer
Bog
Det er en historie tilbage i ca. år 1900 hvor man får at vide hvor hårdt børn har det og hvad man blev sat ud for dengang. Det er en god historie som er let at læse. Bogen har også en 2´er og 3´er. Men Den grå heks skal du starte med at læse. Kan anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar