tirsdag den 9. august 2011

Michelle 9 år

Regner Lodborg 4 – Blodhævn
Orla Klausen
Bog
Bogen handler om den danske konge Regner Lodborg, som drager i krig imod England. Kongen efterlader kone og 4 sønner til at reagere mans han er væk. Kong Regner Lodborg taber slaget over England og bliver taget til fange, hvor han bliver udsat for en masse tortur, og dør til sidst af et slangebid. England sender bud til Danmark, om deres konges død, som ender med at de 4 sønner Ivar, Bjørn, Hvidskæg og Sigurd Orm-i-øje drager i krig imod England og vinder kampen.
En meget god og spændende bog som kan anbefales til alle.

Den sidste Elver
Morten Dürr
Bog
En Elver er en fantasi skabning, som opstår ved at mennesker drømmer om dem, og ved at folk drømmer om Elver folket, så kommer de til live, men da der er krig og folk ikke har tid til gode og behagelige drømme om Elver, så ender det med at der kun er en Elver tilbage. Den sidste Elverpige Ejna er defor helt alene blandt menneskerne, i hendes søgen efter hendes folk, møder hun soldaten Simon som er blevet såret under krigen. D aEjna indser at hun er alene, vælger hun at hjælpe den sårede soldat, som til gengæld lover, at få alle han kender, til at drømme om Elver folket, så Ejna ikke længere vil være alene.
Kan anbefales til dem der er til lidt gys og magi.

Planet 51
Joe stillman
Film
Rollerne er byttet om i denne sjove tegnefilm, når manden Chuck lander på Planet 51, for at sætte nationalflaget, der viser sig at planeten er beboet af rumvæsner, som tror at Chucks kamp for at slippe væk fra rumvæsenerne, og komme tilbage til jorden igen, en kamp der byder på både sjov og lidt spændende oplevelser, og en uventet drejning for Chuck, som starter med at være helt alene, til at han får venner blandt rumvæsnerne.
Det er en sjov og spændende tegnefilm, som kan ses af alle.

Karla og Katrine
Renée Toft Simonsen
Bog
Jeg har læst de fleste bøger om Karla og synes, at de er rigtige gode og spændende, da man oplever en hel masse i hendes liv, som man kan sætte sig selv ind i, de ting hun oplever, er ting vi børn selv kan komme ud for i vores liv.
Man oplever blandt andet, at hun løber hjemmefra, mødet med nogle fremmende mennesker, som vil banke hende, at hun får en kæreste og man oplever også, hvad det vil sige at blive jaloux, og hvad det kan gøre ved en og ens venner.
Man lærer en masse af bøgerne, som så, at lade være med, at blive ked af det, af små ting, samt at klare problemerne, inden de bliver for store.
Det er nok mest pige bøger, så jeg kan godt råde andre piger i min aldersgruppe, til at læse dem.

Ravets børn 2- Dømt til døden
Lene Møller Jørgensen
Bog
En spændende bog som handler om Ask, der finder noget rav med en sommerfugl i. Han giver kong Arild ravet, som gnider dette mod sin kind, hvorefter han falder om. Pil som jeg tror er kongens kone, bliver gal på Ask, og smider ham i fangehullet. Det lykkes dog Ask at flygte ud i mosen, som han ved, at Arilds filk er bange for, for der er ånder.
Man skal være lidt god til at læse, for at forstå denne bog, for der er en masse svære ord. Men den er rigtig spændende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar