fredag den 19. august 2011

Mathias 8 år

Emilie på mål
Bent B. Nielsen
Bog
Emilie vil gerne gå til fodbold, men det er kun for drenge. Holdet mangler en spiller, så Emilie får lov til at være med, og de andre kalder hende Emil. Så skal de spille en kamp, de andre fører 2-0, men så kommer Emil på mål og redder et straffe.
Bogen er meget god og får 4 ud af 5 stjerner.

Ti skud på Emilie
Bent B. Nielsen
Bog
Søren er lidt forelsket i Emilie og Emilie er lidt forelsket i Søren. En dag kommer der en ny dreng, der hedder Johan, i fodboldklubben, som er bedre end Emilie til at stå på mål. Så bliver Emilie ked af det. Søren siger, at hun må få hans plads på højre fløj, men det er Emilie ikke særlig god til, så hun bliver angriber i stedet for målmand.
Bogen er god og får 4 ud af 5 stjerner.

Peter Pirat og frøken Fims
Rune Fleischer
Bog
Piraterne tager frøken Fims til fange og alle piraterne bliver forelsket i hende, på nær Peter Pirat. Frøken Fims synes piraterne stinker forfærdelig, og spørger om de aldrig har været i bad. Nej siger de. Så de går alle i bad, undtagen Peter Pirat. Peter Pirat sender post til frøken Fims´ mor og far, som kommer og henter hende hjem. Alle piraterne begynder at savne deres mor, undtagen Peter Pirat.
Bogen er lidt sørgelig og meget svær at læse. Den får 4 ud af 5 stjerner.

Dumme tøser
Hanne Leth
Bog
Den handler om Nanna, som har en lillebror der hedder Kaj. Nanna legede med Trine, men så kom Laura. Laura og Trine begynder at grine og går, mens de råber ”Kaj er en flæskesteg”. Ved aftensmaden er Nanna lige ved at græde, hun løber ind i sin seng og græder, men faren kommer og trøster. Næste dag spørger Laura om de skal lege sammen, Laura, Trine og Nanna, måske i morgen siger Nanna.

Maja er sur
Søren Vagn Jacobsen
Bog
Bogen handler om Maja, som er sur, fordi hun ikke må tage kjole på. Når Maja er sur, kommer hun til at kaste med alt muligt, så bliver alle dem hun har kastet ting på sure på Maja. Til sidst bliver hun glad igen, og leger igen med Rikke, som er hendes ven.
Bogen var sjov, den får 5 ud af 5 stjerner.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar