fredag den 19. august 2011

Simon 10 år

Det forheksede kamera
Bodil El Jørgensen
Bog
Bogen handler om en dreng der hedder Julius han kender en troldmand. En dag er det troldmandens fødselsdag og Julius giver ham 2 biletter til tivoli. I tivoli ser de en underlig dame med et kamera, hun er en heks, det kamera er forhekset. Når man tager et billede forsvinder det man tager billede af ind i kameraet heksen er ond og Julius og troldmanden vil prøve at tage et billede af heksen så hun kan forsvinde vil det lykkes? Læs selv……
Bogen får 3,5 ud af 5 stjerner.

Spis min gris
Henrik Einspor
Bog
Den handler om en dreng, som kender en slagter, som bliver kaldt byens bedste slagter. Slagteren har et barn, som hedder Ivan, han er skolens bølle. En dag går slagteren på pension og Ivan skal overtage. Drengen tror, at Ivan har slået sin far ihjel, fordi Ivan er så ond. Drengen løber hen til en voksen og siger at han tror slagteren er død. De finder ud af, at slagteren stadigvæk lever og at Ivan alligevel ikke er så slem.
Bogen er god, men små børn skal ikke læse den. Den får 4 ud af 5 stjerner.

Sabotør
Klaus Becker-Larsen
Bog
Den handler om en mand som fortæller til en af sine venner hvordan det var, da han var lille. De skulle lave deres egen rustning. Da han bliver ældre skal han springe en fabrik i luften, selvom det var ulovligt, men lederen sagde det var godt arbejde.
Bogen er god og spændende og den får 4 ud af 5 stjerner.

Taekwondo er sejest
Lise Blomquist
Bog
Den handler om en dreng, der hedder Jonas. Han kan ikke finde ud af noget, og en dag går han op til skolen, så ser han en plakat med taekwondo. Da skolen er forbi går han hjem og fortæller det til hans mor og far og søster. Han begynder at gå til taekwondo, der møder han ”tæskeren” og så skal de øve sig i at slå på en kickpad, som er en stor pude, de kan sparke på. Så bliver ”tæskeren” og Jonas venner, så han ikke tæsker ham mere.
Jeg synes bogen er god og sjov. Den får 5 stjerner ud af 5

Mama big foot
Henrik Einspor
Bog
Bogen handler om Jack Stump, der har ligget i koma i 20 år og er et barn i en voksenkrop. Jack er detektiv og han skal finde ud af, hvem der har stjålet aberne fra Zoo. Han klæder sig ud som en abe for at finde ud af hvem tyven er. Så kommer tyven og tager Jack og fører ham under jorden og langt væk fra hans hjem. Så finder han de stjålne aber.
Bogen er meget god, men ikke lige så god som andre med Jack Stump. Bogen får 7 ud af 10 stjerner.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar