fredag den 19. august 2011

Natascha 9 år

Sofie går model
Jørn Jensen
Bog
Sofie laver opgaver sammen med Ida. Sofies mor kommer ind ad døren, Sofie går med ned. Birgit spørger om Sofie vil gå model. I skolen vil Sofies veninde Ida ikke tale med hende hun er sur – Sofie ved ikke hvorfor. Den dag hvor Sofie går model er hun nervøs men de andre børn hjelper hende og hun syntes det er noget flot tøj hun har på. Det går rigtigt godt. Da hun kommer hjem har Ida ringet og hun ringer derfor tilbage. Det er en god bog.

Farlig ferie - Pjok og Petrine
Kirsten Sonne Harild
Bog
Bogens indhold: De tager asted til western-ridelegeren. På western-ridelegeren er man delt op i to hold et cowboyhold og et indianerhold – de lærer en masse sjove ting og om natten listede Laura og Petrine ud til hestene
Men lige pluselig er der noget der griber fat i dem og tager dem med til totempælen – de har vandpestoler og der bliver en stor vandkamp – de kan ikke finde Fie så hende må de også lede efter på den tur der også bliver farlig.
Bogen er god og også spændene og en rigti god serie at læse.

Peter Pan og Wendy
J.M. Barrie
Bog
Bogens indhold er: Efter Peter Pan havde besøgt Wendy tog de asted til ønskeøen. Ønskeøen var et sted hvor man aldrig voksede op. Klokkeblomst kunne ikke lide Wendy og derfor havde kaptajn Klo og Klokkeblomst lagt planer. Bogen er god. Letlæsning for børn i 2. Klasse. Denne bog er en af de mange bøger om Peter Pan. Jeg vil gerne anbefale den til andre.

Bernard og Bianca
Margery Sharp
Bog
Bogens indhold. De to mus Bernard og Bianca skal hjælpe Penny der er blevet bortført. Bernard og Bianca finder Penny hos Medusa og Snus, der skal bruge Penny til at finde diamanten der hedder dragens øje. Til sidst slipper Bernard og Bianca væk sammen med Penny og Bernard og Bianca tager på nye eventyr.
Bogen er spændende og slutter godt.

High school musical 2
Kenny Ortega
Film
Den varer ca. 1 time og 46 minutter. Filmen hanler om nogle børn som går på efterskole. I ferien får de arbejde på et hotel hvor de i fritiden er med i en stjernestøvskonkurrence. Der er en pige der tror hun kan bestemme alt og spolere det hele men de andre vil ikke lade hende gøre det og derfor står de sammen. Filmen er en musical – film og derfor er der meget musik og sang i filmen. Det er en god film og noget godt musik.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar