onsdag den 10. august 2011

Renda 10 år

Ole Tut og Elmer
Knud Erik Larsen
Bog
Den handler om en pige der hedder Tut og hver gang hun kom hjem fra skole var hun ked af det, for Elmer havde drillet hende. Elmer er en klassekammerat han drillede hende med at kalde hende Tut tandløg. Jeg syntes det er en god bog fordi den er spændende og fordi at man lærer nye ord.

Den forkerte dør
Ingerlise Koefoed
Bog
Bogen handler om en pige der hedder Emma. Hun havde en stor familie og en dag havde hendes mor travlt så de kunne ikke tage hen til oldemor. Så kunne Emma gøre det men hun gik ind ad den forkerte dør. Jeg syntes den er god fordi pigen er hjælpsom.

Malte og Simon i knibe
Jim Højberg
Bog
Bogen handler om to drenge de skal spille fodbold. På vej hjem fra skolen snakker de om hvad de har lavet i deres weekend. Simon fortæller at hans far har fået ny båd. Malte siger at hans far har fået en bil. Så ser de Maltes fars bil, men han bor i Odense. Jeg syntes det er en god bog.

Er Jakob en helt?
Susanna Hartmann
Bog
Det er Jakobs fødselsdag. Når han vågner hører han ikke nogen han tror de har glemt det, så går døren op det er Anna, far og mor og de råber hurra. De skal på tur og Jakobs kanin må ikke komme med. Når de er på vej hen til mormor siger Anna til Jakob at hans taske er våd, han bar sin kanin med, men den har tisset i taksen. Jeg syntes det er en god bog.

Det går ikke 2
Susan Quinlan
Bog
Det er snart sommerferie. Jon kommer hjem fra skole og siger til sin mor: skal vi ikke tage på en cykeltur i sommerferien? Di har snakket om hærvejen. Jon syntes det var spændende da far kom spurgte de ham de kunne godt og Mads kunne godt komme med, men så skete der noget Jon brækkede sin arm, men de kunne godt tage med for far havde købt en dobbeltdækkercykel. Jeg syntes det er en god bog fordi man lærer noget nyt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar