onsdag den 10. august 2011

Kamilla 12 år

Troldtøs
Josefine Ottesen
Bog
Pigen Enya bor hos sin madmor og da de vasker tøj ser de Prins Rami komme forbi, med en masse vagter. Hele byen holder fest fordi Prins Rami skal giftes men han stikker af så brylluppet bliver aflyst og Enya stikker også af.

Klanen
Josefine Ottesen
Bog
Pigen Enya stikker af fra Marta og Jens og nu er hun sammen med en klan som hele tiden rejser. Hun skal lave et nummer med en dreng på hendes alder som hedder Kee, hvor hun læser hans tanker. Kee og Enya kan godt lide hinanden.

De tre søstre
Josefine Ottesen
Bog
Klanen er på vej et nyt sted hen. Enya går sammen med Kee. De snakker, pludselig siger Kee at han er Prins Rami og Enya får et syn hvor han bliver taget af Wurmas mænd.
Den gamle mand fra klanen hedder Carni. Han går sammen hen til de 3 søstre , da de kommer tilbage brander Kee taget og Carni så Enya stikker af.

Prøven
Josefine Ottesen
Bog
Enya finder hen til en krystal slæagt hvor en dame siger hun hører til og hun skal igennem en prøve fordi Prins Rami skal giftes med en ond en og så skal Enya bestå så hun kan blive gift med ham. Og heldigvis består Enya og den gamle dame Rea er meget gald.

Kildens datter
Josefine Ottesen
Bog
Enya skal ned i en kilde og finde en krystal og efter skal hun hen til de 3 søstre. Men Reas søn hører at Enya kan blive vor frue, så han skynder sig hen til Wurma og fortæller det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar