fredag den 19. august 2011

Caroline 8 år

Hvem gider heste?
Alice Haller
Bog
Jeg synes bogen er god, fordi Marie og Mette laver mange sjove ting med deres mor og far. De er på ferie i Sverige, og deres far vil have dem til at ride, men de tør ikke. Det ender med at pigerne bliver forelsket i hestene. Og på vej tilbage til hytten plager de deres far om at gå til ridning, når de kommer hjem til Danmark igen.

Flasken peger på Sofie
Jørn Jensen
Bog
Jeg synes at bogen er god fordi den er spændende. Den handler om to veninder Ida og Sofie som inviterer deres kærster og andrer venner til hyggedag hos Ida. Trine bestemmer at de skal lege flasken peger på. Og de bliver bet om at gøre nogle ting de ikke helt har lyst til men gør det alligevel. Til slut vil Ida ikke mere så hun stopper legen.

Sofie går model
Jørn Jensen
Bog
Jeg synes at bogen er god fordi hun er ude at opleve noget nyt hun ikke har prøvet før, og får nye venner og møder nye mennesker. Hun bliver spurgt om hun vil gå model. Hun var nervøs for at skifte tøj og gå på catwalken. Men hun klarede det godt. Da hun kom hjem blev hun glad for at høre at Ida havde været der og spurgte til hende, fordi hun havde været sur over hun skulle gå model.

Heste er det bedste
Alice Haller
Bog
Jeg syntes at bogen er god og syntes at andre også bør læse den. Den er god fordi Mette og Marie er sjove, og de gør alt for at få lov til at gå til ridning. De plager og plager.

Lige ved og hesten
Alice Haller
Bog
Jeg syntes at bogen er god og sjov. Bogen handler igen om Mette og Marie der som sædvanlig plager og plager for at opnå det de vil. Og der sker lidt mere i nr. 3 end i de to første bøger.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar