fredag den 19. august 2011

Maja 13 år

Harry Potter og Flammernes pokal
J. K. Rowling
Bog
Harry Potter er den forældreløse dreng som går på skolen Howarts som er en skole for hekse og troldmænd. Harry bliver meldt til den store turnering i Magisk trekamp. Præmien for turneringen er flammernes pokal. Men hvad Harry ikke ved er at Lord Voldemort er efter ham igen.
Jeg syntes bogen er god og bør læses.

Min magiske pony – sølvmåne
Jenny Oldfield
Bog
Krista er en hesteglad pige. Og det meste af hendes tid går på Hartfell som rideskolen hedder. Men Krista kender også til hestenes magiske verden. Kristas magiske pony hedder Lysende Stjerne og sammen tager de ud og redder verden. Denne gang er det Lysende Stjernes søster Sølvmåne der er i livsfare. Mon hun overlever?

Karla og Jonas
Rénee Toft Simonsen
Film
Filmen handler om vennerne Karla og Jonas. Jonas bor på et børnehjem, der hedder Nøddebo. Jonas´ mor bortadopterede nemlig Jonas da han var lille. I filmen hjælper Karla Jonas med at finde hans mor i Århus. Vennerne kommer meget tæt på hinanden, ja næsten kærester. Filmen skal ses!

Det fortryllede skjold
Peter Gotthardt
Bog
I Elvernes land hersker den søde og smukke dronning Ærenpris. Men Skyggeriget sætter hele tiden Ærenpris folk på store prøver. I denne bog har Skyggekongen sendt jætten Gru som prøver at erobre godset hvor Nellike og hendes forældre bor. Ærenpris sender hendes troværdige stalddreng Hassel af sted og sammen kommer Nellike og ham på svære prøver.

Den forheksede ø
Peter Gotthardt
Bog
Bogen handler om drengen Hassel, som er væbner for ridder Tjørn. Hassel og Tjørn bliver sendt ud for at finde nogle fiskere som er blevet væk på en ø. Hassel tænker hele tiden på Nellike. Da Tjørn og Hassel kommer over på øen spiser Tjørn noget brød der er fortryllet og bliver til en fugl.
Mon Hassel redder dem alle sammen. Læs den!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar