fredag den 12. august 2011

Christian 12 år

D.Dag 6.juni 1944
Sean Sheehan
Bog
Bogen handler om et af de mest afgørende slag i anden verdenskrig. I bogen følger man slagets gang og hvordan amerikanerne, canadierne og briterne planlagde hvordan de skulle angribe de tyske styrker.
5 stjerner

Ilddåb
Robert Muchamore
Bog
Bogen handler om drengen James der er en rimelig hård negl. Han smadrer dem fra sin klasse og da hans mor dør bliver han sendt på børnehjem. Der møder han Kyle der er fra den britiske børne- efterretningstjeneste: Cherup. James kommer ind i Cherup og man hører om de mange tæsk han får og den hårde træning.
10 stjerner

Harry Potter og dødsregalierne del 2
David Yates
Film
Filmen handler om Harry, Ron og Hermione der er på jagt efter de sidste Horeruxer. Det er vildt spændende at se kampen på Hogwarts mellem de gode og dødsgardisterne. Jeg synes at den er helt vild sjov og mega spændende.
10 stjerner

Narkobaronen
Robert Muchamore
Bog
Bogen handler om en dreng ved navn James Adams. James bliver sendt ud på en mission der går ud på at James skal spille en helt almindelig dreng der skal forsøge at blive gode venner med narkobaronens søn, og dermed komme tæt på narkobaronen Keith Moore så de kan finde ud af hvem han handler med. Det er ikke særligt let.
10 stjerner

Harry Potter og dødsregalierne, del 1
David Yates
Film
Filmen handler om Harry, Ron og Hermione der er på jagt efter Horeruxer. Men det er rimeligt svært for Voldemort har ikke ligefrem gjort det let for dem. Jeg synes at den er god fordi der hele tiden sker noget. Men det er lidt irriterende at den er lavet i to dele fordi at den er så spændende.
8 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar