fredag den 12. august 2011

Jacob 10 år

Mikkel Ravn ved Skanderborg
Robert Fisker
Bog
Røveren Mads Kejt er vendt hjem. Han er bange for Mikkel og sætter en ond sladder i gang. Anna bliver kaldt en heks og ingen vil lege med Esben. Heldigvis slipper Mikkel fra Skanderborg, hvor han er blevet såret som soldat. Historien ender godt. Esben, Anna, Bodi, lille Ib og Mikkel bliver forenet. Bogen er spændende.

Mikkel Ravn i den døde by
Robert Fisker
Bog
Pesten har slået mange mennesker ihjel også Mikkels bedste ven Bette Ib. De har været ude at sælge stude i Lübeck og er på vej hjem. På turen møder de Anna og Esben, deres mor og far er døde af pesten. Mikkel og Ib tager Anna og Esben med sig. De møder Kasper spillemand og han følger også med dem. Bogen er også meget god.

Bjergets fyrste
James Lovegrove
Bog
Det er den første bog hvor Tom kæmper med det onde, her bjergets fyrste, der er tre meter høj og har tre øjne. Tom har lært kampkunst af Dragen. Kampen finder sted ved Stonehegde. Det er måske et kæmpe solur, men da tågen lægger sig omkring stenene bliver stedet mystisk. Bogen er spændende.

Krigerprinsessen, del 1
Josefine Ottesen
Bog
Det handler om Alvilda som er en pige. Hun vil meget gerne være skjold-mø men det må hun ikke for sin far og mor. Hun bor i et tårn som bliver bevogtet af en kæmpe slange og hvis man slår den ihjel kan man få Alvilda som kone. Til allersidst kommer der en mand som slår ormen ihjel. Men han gider ikke have hende som kone. Men en nat flygter de. Bogen er spændende.

Os fra blomsterkvarteret
Dy Plambeck og Charlotte Pardi
Bog
Bogen handler om Agnes og hendes venner. På vej hjem punkterer Agnes` cykel så de skal hen til cykel- Ursula for at få den lappet. De er også lidt bange for cykel –Ursula fordi hendes have roder. Hun bor sammen med Sigurd Skrot der går rundt med en tehætte på hovedet. Til slut bliver de gode venner alle sammen. Den er god med sjove billeder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar