fredag den 12. august 2011

Tobias 8 år

Gry og det gode sværd
Kirsten Michaelsen
Bog
Historien foregår i bronzealderen i en landsby ved en fjord. En morgen bliver der født en kalv, senere skal Gry rejse med sin far for at hjælpe ham med at støbe sværd. Historien er god.

Gry og den gode gud
Karsten Michelsen
Bog
Gry er på rejse med sin far. Det er koldt og de vil gerne hjem inden det bliver vinter. De må smede våben hos Hedefolket først. De er på vej hjem da faren finder en svane som han slår ihjel. Faren bliver bidt og Gry bliver bevidstløs, men heldigvis kommer den gode gud og hjælper dem. Bogen er god.

Mikkel Ravn i den døde by
Robert Fikser
Bog
Der er pest i landet og der er mange der dør som Bette Ib. Mikkel møder børnene Anna og Esben på rejsen på rejsen møder de Kasper spillemand. Bogen er spændende og også lidt sørgelig, det er nummer fire af fem bøger.

Harry Potter og hemmelighedernes kammer
J.K. Rowlings
Bog
Harry Potter og hans venner rejser tilbage til Hogwarts. De fandt ud af at det ikke var Hagved der åbnede hemmelighedernes kammer, men det var en ond troldmand for 60 år siden. Filmen var god og spændende og lidt uhyggelig. Se den ikke alene eller når du skal sove.

Harry Potter og de vises sten
J.K. Rowling
Bog
De første 11 år bor Harry hos sin onkel og tante og dumme fætter. Så kommer Hagrid og tager Harry med til Hogwarts. Harry får 2 gode venner og sammen prøver de at finde de vises sten. Det lykkes til sidst. Harry er gald for at være troldmand. En god sjov og spændende oplæsningsbog. Der sker mere i bogen end i filmen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar