fredag den 19. august 2011

Kristian Juul Stage 13 år

De magiske briller
Sally Altschuler
Bog
De magiske briller handler om en dreng på omkring 15 år, som er forelsket i en pige, som hedder Sara.
Sebastian forandrer hans hår, for at imponere Sara. På vej hen til klubben ser han nogle seje solbriller. Dem køber han, fordi han opdager, de er magiske. På vej over til Zebraen, bliver Sebastian påkørt af en bilist. Bilisten tilbyder at køre Sebastian alle steder hen, dog ikke Australien. Sebastian får 5000 kroner af bilisten.
Henne på Zebraen siger Sebastian, at han gerne vil give en omgang sodavand til alle. Vennerne spørger, hvorfor han har råd til det, hvorefter Sebastian svarer, at han har været medi en reklamefilm. Sebastian spørger vennerne, hvor Sara er henne og får at vide, at Sara flytter til Sverige, fordi hendes far har fået arbejde der….
Bogen får 4 ud af 6 stjerner.


Max og den mumlende mammut
Kit A. Rasmussen
Bog
Bogen handler om Max, der er på det museum, hvor hans mor arbejder. Der er et tyveri, hvor der bliver stjålet en oldgammel mønt, som Max’ far har fundet. Tyvene har gemt mønten i en gammel mammut, der står på museet. Max hører, mammutten mumle og vil undersøge den. Han finder en taske med en mobil indeni mammutten, og så finder de tyven ved at ringe til nummeret. Max bliver belønnet med at han kan få lov til at gå i klub, som han ellers ikke måtte, fordi hans mor sagde, at det kun var dumme børn, der gik i klub
Bogen er spændende på en god måde. Den får 4 ud af 6 stjerner.


Max Svinepels
Henrik Einspor
Bog
Bogen handler om Jack Stump Dirk og Sue. Det starter med, at Jack Stump skal med til stinkesøen og fange en fisk, fordi de ikke har råd til mad. Han gemmer sig i sivene, da der kommer en mand med en stor sæk. Manden siger: ”Du har gjort mig til grin, nu skal du bøde for det”, men så siger sækken: ”Nej, skån mig”. Jack Stump rejser sig op og siger: ”Stop”, og så kommer fisken han skulle have fanget og hopper op i luften og forskrækker de to mænd hopper op i luften og skyder begge to. Jack Stump rammer manden i maven, så han falder ned i vandet. Jack finder ud af, at det er en talende kanin, der er i sækken. Jack Stump tager kaninen med hjem, men bliver træt af den og vil dræbe den – og så gentager historien sig.
Bogen er ok.. Den får 4 ud af 6 stjerner.


F.C. Ørnevej
Daniel Zimakoff
Bog
Bogen handler om Andy Sandy og Gusse og Gusse’s kæreste, som hedder Mai. Det starter med, at Gusse og Mia er inde og se en James Bond-film. Næste dag skal drengene spille en vinder-kamp, og bagefter aftaler de sammen med Mia, at de vil lave et fodboldstævne, der hedder Elite cup 3. Det tager lang tid at planlægge. Gusse tænker mere på, om Mia har kysset en dreng, der hedder Martin.
Bogen er hverken god eller dårlig. Den får 3 ud af 6 stjerner.


Max og det mystiske museum
Kit A. Rasmussen
Bog
Bogen handler om Max. Den starter med, at Max prøver som opdagelsesrejsende. Da Max er kommet til et spændende sted, hører han en stemme, der siger : Max. Det er hr. Hansen, som er vagt på museet. Hr. Hansen siger, han har mistet sit ur og Max vil gerne tage ud og finde ud af, hvem tyven er.
Bogen er god, fordi den er spændende. Den får 4 ud af 6 stjerner

Ingen kommentarer:

Send en kommentar