torsdag den 18. august 2011

Laura 10 år

Vildheks –ildprøven
Lene Kaaberbøl
Bog
Clara mener selv hun er en ganske almindelig pige, men så møder hun en sort kat da hun har travlt og skal i skole. Hun går forbi den. Men den kaster sig over hende og river hende mellem øjenene. Nu er hun ikke helt almindelig mere. Jeg synes bogen er vildt spændende og når man er begyndt kan man bare ikke stoppe med at læse den. Den kan anbefales til nogen der kan lide fantasi.

Vildheks- Viridians blod
Lene Kaaberbøl
Bog
Oscar & Clara tager ned på Elverparken for Clara har fået en besked af en rovfugl. Der finder de Shanaia, meget dårlig. De tager ud til moster Isa. Shanaia spørger om Clara vil hjælpe hende med at få vestermark tilbage, for hun er den eneste der kan kæmpe mod Kattua. Clara vil helst sige nej…Men det får hun ikke lov til. Jeg synes bogen er vildt god, ligeså god som etteren, igen en god fantasi. Når man har læst 2èren kan man slet ikke vente til foråret 2011, hvor 3èren udkommer.

Feernes krige 1
Herbie Brenan
Bog
Henry har opfundet en gris der kan flyve. Da han kommer ned til sin mor og skal spise morgenmad, er hun skrap. Senere da faren kommer ned opdager Henry, at han har sovet på gæsteværelset. Henry får lidt senere at vide af sin far, at Henrys mor har været sammen med en dame. Senere opdager Henry en fe ved navn Pyrgus. Den kan tit godt blive lidt forvirrende.

Pigerne fra Nordsletten – Prinsen
Line Kyed Knudsen
Bog
Sita bor på et børnehjem. Børnehjemmet styres af den onde frk. Høeg. Hun tvinger dem til noget hele tiden. Sitas bedste venner hedder Maren og Anne. De vil gerne stikke af, men det er svært. Sita elsker bøger og har læst om en by der hedder sofiaby. En dag kommer Madamme Hvid. Hun se rbørnene er beskidte og ulækre. Hun melder frk. Høeg til kongen. Jeg synes bogen er vildt god og spændende. Du skulle tage og læse den.

Grynet
Astrid Lindgren
Bog
Grynet er en pige som rigtig hedder Margareta. Grynet starter i skole og hun laver nogle sjove ting hver dag. Grynets lillesøster ”Lisbet” vil også de sjove ting. Hun opfinder sin egen skole. Men en dag tager de på udflugt. Den er supergod.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar