tirsdag den 16. august 2011

Marius 12 år

Den gale prins
Orla Klausen
Bog
Den handler om prinsen Amled som hører sin far(som er konge) og sin farbror Fenge tale i skoven. Fenge havde også to mænd med. Fenge smilede og nikkede til den ene af dem og han stak en kniv op og dræbte kongen.

Mystiske mumier
Mary Pope Osborne
Bog
Denne bog handler om de to børn Jakob og Anne som tager ud til et træhus i en skov. Der er en masse bøger(Det er ikke første gang de er der), i dag vælger de bogen om Ægypten. De kommer ind i en pyramide, hvor de møder en spøgelses dronning som de hjælper ind i hendes næste liv.

Klammefiduser og våde fødder
Jürgen Banscherus
Bog
Den handler om Olgas ridsede Mercedes, andre har også fået ridset deres bil. Det viser sig at ejeren af vaskehallen der sætter en skruetrækker fast til børsterne.

Max Skræk
Henrik Einspor
Bog
Den handler om pigen Isabel som vil være medlem af banden Natluskerne. Men alt går ikke efter planen da hun kommer hjem sidder Max Skræk som påstår hun kaldte på ham og nu kan hun ikke slippe af med ham foreløbig(bind 1)

Ulf den hårdes saga
Brit Engdal
Bog
Den handler om en dreng der hedder Ulf. Ulf skal i lære som kriger selvom han ikke vil. Men på et tidspunkt syntes han at det er sjovt. Men før han skulle det ville han redde en baby. D a han skulle i krig, døde hans bror Bjørn, men til sidst bliver alt godt, selvom Bjørn døde.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar