onsdag den 17. august 2011

Sol 12 år

Arthur og Minimoyserne
Luc Besson.
Bog
Denne bog er rigtig god. Da jeg læste den blev jeg trukket ind i en verden fuld at farver og dyr. Jeg var kun to millimeter høj.
Bogen handler om drengen Arthur på ti år. En sommer ferie bliver han passet af sin søde, rare, gamle bedstemor. Hendes mand forsvandt på mystisk vis for fire år siden. Men hans arbejd værelse er et herligt legested for Arthur. Og en dag finder han en bog om Minimoyserne. De er kun to millimeter høje. Arthur er fast besluttet på at rede bedstemors hus da den onde Hr. Davido vil rive det ned. Derpå rejser han ned til Minimoyserne gennem den mystiske månestråle. Her møder han den smukke prinsesse Selenia og hendes sjove, madglade lillebror Betameche. De drager sammen ud på et farefuldt eventyr for at dræbe M. den Modbydelige, finde skatten bedstefar gemte, så de kan betale sig fri af gælden og finde bedstefar, der forsvandt.
Super god bog med masser af spænding, sjov og lidt kærlighed er der vist også.J


Arthur og den forbudte by
Luc Besson.
Bog
Dette er toeren af den fantastiske serie om Arthur og Minimoyserne. Den er lige så pragtfuld og sprængfyldt med spænding og sjov.
Arthur og hans venner er havnet i den forbudte by, Nekropolis og er i fuld gang med at rede både bedstemors hus og Minimoyserne fra den onde M. den Modbydelige. Arthur oplever b.l.a. et bryllup, det forfærdelige fængsel i Nekropolis, rubinskatten, sin bedstefar som Minimoyser, M. den Modbydelige, en tur i racerbil, og vand i masse mængder. (Minimoyser er IKKE ville med vand).
Vildt god bog! Læs hele serien (der er firer bind), den bog oplevelse skal mand ikke gå glip af.

Twilight
Stephenie Meyer
Bog
Denne her bog har jeg læst 3-4 gange. Fantastisk. Den er bare fantastisk. Tænk at kunde skabe sådan en verden, som Stephenie har skabt.
Bella Swan er flyttet til Forks i Washington. Der møder hun den smukke, seje og mystiske Edward Cullen. Da Bella kommer nærmer på ham opdager hun hans hemmelighed, og opdager samtidig at hendes verden slæt ikke er så tryg som hun gik og troede. Jeg kan bare så godt lide denne her bog, hele serien kan jeg lide. Den er bare så god. Der er firer bind i alt. Læs dem, læs dem, læs dem!

Pigerne fra Nordsletten
Line Kyed Knudsen
Bog
Virkelig god bog. Jeg har læst den tre gange og den er lige god hver gang.J
Den handler om tre forældreløse piger der bliver viklet ud i et dramatisk eventyr, der er opstådet af et gammelt drama. Og pigerne opdager at de er nogle ganske særlige piger.

Historien om Mira
Josefine Ottesen
Bog
Det er en rigtig god bog og jeg har læst den op til flere gange og jeg syntes stadig væk at den er fantastisk. Den handler om Mira der er født ind i landet Dakjas overklasse. Da kongen dør vender alle sig i mod truwarene der er det andet folkeslag i Dakja. Og Mira der er halv truwar står nu i et stort drama, og meget peger på at hun skal rede landet for de onde dæmoner.
Vildt god bog, elsker serien! I alt tre bind.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar